• Voor elk interieur hebben wij de gepaste kleur

  Lees meer!

Schilderwerk

All in projects is gespecialiseerd in diverse schildertechnieken. Bekijk hieronder welke decoratieve technieken wij kunnen toepassen voor een uniek resultaat!

Voor binnen en buitenschilderwerk werken wij met kwaliteitsmerken zoals Boss paints, Sigma, Sikkens en Herbol. Ook werken wij met de technieken en producten van Boss paints, Novacolor en Stoopen en Meeus.

 •   Kaleien

  Kaleien is een ambachtelijke schildertechniek waarbij dunne kalkpleister met een kwast op de muur, meestal metselwerk, wordt uitgestreken. Dit geeft het effect van het historisch witkalken van een muur.

  Vroeger werd deze kalkpleister veel gebruikt om muren van bijvoorbeeld boerderijen te beschermen. Deze kalk moest regelmatig vernieuwd worden, dit gaf in de loop der jaren een gelaagd effect met een bepaalde structuur wat herkenbaar is voor deze techniek.

  Kaleien is een populaire techniek bij het renoveren van (oude) gevels maar kan ook toegepast worden bij nieuwbouwwoningen voor een rustieke, landelijke look.

  Kaleien heeft daarnaast ook veel functionele voordelen. Het is een goede techniek om een muur te beschermen tegen weersinvloeden en is een milieuvriendelijke en duurzame techniek. Het kan op zowel voor binnen- als buitenmuren toegepast worden.

 •   Kalktechnieken

  Kalkverf is een 100% milieuvriendelijke verf op basis van kalk met een unieke uitstraling.

  De kalkverf is samengesteld uit gebluste kalk en natuurlijk pigment. Met een speciale techniek wordt de verf in 2 of meerdere lagen met een blokborstel aangebracht. Dit kan in rechte lijnen maar ook met een soort wolken effect voor een totaal andere look. De verschillende lagen geven elke keer verschillende kleurschakeringen. Dit maakt elke muur uniek en geeft een authentieke en natuurlijke look.

  Het effect van een kalktechniek geeft sfeer aan een ruimte en is niet te vergelijken met een standaard verfsoort. Afhankelijk van de lichtinval heeft de muur of ruimte verschillende uitstralingen.

  Kalkverf is een populaire keuze bij verschillende interieurstijlen. Het past zowel goed bij een landelijk interieur als bij een moderne en industriële ruimte.

 •   Mortex

  Een groot voordeel is dat Mortex voor zowel technische als decoratieve bekleding geschikt is. Denk hierbij aan wanden, trappen, vloeren en meubilair. Mortex heeft gevarieerde kleuren met opvallende effecten en afwerkingen. Zodra Mortex droog is, heeft het dezelfde hardheid als natuursteen. Daarnaast is het materiaal niet alleen duurzaam maar ook waterdicht en daardoor uitermate geschikt voor badkamers, keukens en zelfs zwembaden!

 •   Patineren/ verouderingstechnieken

  Patineren staat ook wel bekend als een verouderingstechniek. Dit is een decoratieve schildertechniek waarmee een muur (of meubelstuk) een oude en doorleefde uitstraling krijgt. Patina hoopt zich op in het reliëf van de muur of het meubelstuk en accentueert zo bijvoorbeeld prachtig houtsnijwerk. Ook benadrukt het krasjes en imperfecties wat een authentieke look geeft.

  Patineren kan op diverse kleuren en oppervlaktes toegepast worden. Zo kan bijvoorbeeld een helderrood behandeld worden met een antiekrood als resultaat. Daarnaast kunnen ook goud, koper of zilver gebruikt worden voor deze verouderingstechniek.

  Wij adviseren u graag voor een mooi en professioneel resultaat!

 •   Marmer- en houtimitaties

  Marmer en hout zijn materialen die een luxe uitstraling geven aan een interieur, dit zijn echter ook vaak kostbare materialen. Met een speciale verftechniek kan dit materiaal zeer nauwkeurig geïmiteerd worden zodat het nauwelijks van echt is te onderscheiden.

  Deze techniek wordt niet alleen toegepast bij renovaties maar ook bij nieuwbouw. Imitaties van marmer kunnen worden toegepast op gladde oppervlaktes zoals bijvoorbeeld bij muren, deuren of lambrisering.

  Bij houtimitaties worden vooral decoratieve houtsoorten nageschilderd zoals eiken, grenen, mahonie, teak, noten en esdoorn. Elke houtsoort heeft een eigen natuurlijk nerf, finish en kleur, dit wordt nauwkeurig geschilderd voor een zo realistisch mogelijk effect.

 •   Muurschilderingen

  Een muurschildering is een unieke, verrassende of persoonlijke touch in een interieur. All in projects creëert prachtige muurschilderingen in elke vorm, stijl, formaat en kleuren naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld een realistisch of abstract werk zijn voor een woonkamer, slaapkamer of kantoor. Het is ook mogelijk om een muurschilderingen over te laten lopen in de rest van de ruimte. Wij adviseren graag over de mogelijkheden!

 •   Stucco

  Op zoek naar stucwerk? Wij verzorgen hoge kwaliteit binnen stucwerk, buiten stucwerk, en stucwerken voor renovaties.

  Daarnaast is decoratief stucwerk ook mogelijk. Deze decoratieve afwerking vereist speciale technieken waarmee bijzondere structuren aan een ruimte toegevoegd kunnen worden. Bijvoorbeeld glad marmer voor een luxe uitstraling, reliëf afwerking voor een robuuste look of betonstructuur voor een industrieel interieur.

 

 • Interieur make-over

  Is uw interieur toe aan een renovatie of make-over? Wij helpen graag mee om uw interieur droom werkelijkheid te maken!

 • Inspiratie: Schildertechnieken voor elke stijl

  Er zijn zoveel mogelijkheden voor een interieur. Verschillende schilderstechnieken kunnen zorgen voor een landelijke, warme sfe...

  Lees meer
 • Internationale opdrachten

  Met trots heeft All in projects Fijnschilders recentelijk nieuwe internationale opdrachten afgerond in Amerika en Frankrijk.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.