• Voor elk interieur hebben wij de gepaste kleur

  Lees meer!

Interieur make-over

Is uw interieur toe aan een renovatie of make-over? Heeft u een beeld voor ogen maar geen idee hoe dit te realiseren? Wij helpen graag mee om uw interieur droom werkelijkheid te maken!

We maken samen een plan om een interieur/woning make-over te realiseren. Hierbij kunnen wij de volgende werkzaamheden uit handen nemen:

  Behangwerk
  Schilderwerk
  Vloerbekleding; laminaat, parket vloeren, moduleo luxe vinylvloeren.
  Zonweringsystemen voor binnen (rolgordijnen, plissés, houten jaloezieën, verticale en horizontale jaloezieën)

Benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar vrijblijvend advies? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 • * velden zijn verplicht.

 • Schilderwerk

  All in projects is gespecialiseerd in diverse schildertechnieken. Bekijk hieronder welke decoratieve technieken wij kunnen toe

 • Inspiratie: Schildertechnieken voor elke stijl

  Er zijn zoveel mogelijkheden voor een interieur. Verschillende schilderstechnieken kunnen zorgen voor een landelijke, warme sfe...

  Lees meer
 • Internationale opdrachten

  Met trots heeft All in projects Fijnschilders recentelijk nieuwe internationale opdrachten afgerond in Amerika en Frankrijk.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.