• Voor elk interieur hebben wij de gepaste kleur

  Lees meer!

Over ons

All in projects fijnschilders is in 2011 ontstaan door een samenwerking van twee bedrijven met een passie voor schilderwerken en renovaties.

Wij verzorgen zowel binnen- als buiten schilderwerken. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, ons doel is een tevreden klant en een prachtig interieur/exterieur als eindresultaat!

Met meer dan 25 jaar ervaring en een passie voor ambachtelijke schilderwerken gaan wij alleen voor kwalitatief werk. Naast kwalitatief schilderwerk zorgen wij ook voor een vakkundig advies en uitvoering van make-overs voor elk interieur en budget. Onze uitdaging is om voor elk budget een mooi eindresultaat te kunnen leveren.

Vanuit ons hoofdkantoor in België werken wij wereldwijd aan diverse projecten. Bij grotere projecten werken wij samen met onze partners om ook schrijnwerk, totaalprojecten en bijvoorbeeld terrasaanleg te kunnen realiseren. Alles is mogelijk, dus we adviseren u graag!

 • Schilderwerk

  All in projects is gespecialiseerd in diverse schildertechnieken. Bekijk hieronder welke decoratieve technieken wij kunnen toe

 • Interieur make-over

  Is uw interieur toe aan een renovatie of make-over? Wij helpen graag mee om uw interieur droom werkelijkheid te maken!

 • Inspiratie: Schildertechnieken voor elke stijl

  Er zijn zoveel mogelijkheden voor een interieur. Verschillende schilderstechnieken kunnen zorgen voor een landelijke, warme sfe...

  Lees meer
 • Internationale opdrachten

  Met trots heeft All in projects Fijnschilders recentelijk nieuwe internationale opdrachten afgerond in Amerika en Frankrijk.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.